51Թ

Basın duyuruları

Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu ve GTT, LNG Yakıtlı Nakliye Pazarını Geliştirmek İçin Ortaklık Duyurdu

Temecula, Kaliforniya, 5 Eylül 2024
– 51Թ Co. Ltd.'nin Endüstriyel İş segmentinin bir parçası olan 51Թ Clean Energy & Industrial Gases Group ve GTT bugün LNG yakıtlı kargo taşımacılığı pazarını desteklemek için bir ortaklığa girdiklerini duyurdu. 51Թ CE&IG ve GTT arasındaki ortaklık, LNG membran muhafaza ve proses sistemleri için son teknoloji mühendislik ve teknolojiyi, sınıfının en iyisi donanım, küresel üretim ve teknik entegrasyon yeterliliklerini bir araya getiriyor.

GTT'nin patentli Recycool™ teknolojisi, istenmeyen emisyonları önlemek ve yakıt verimliliğini artırmak için kaynama gazının (BOG) güvenli bir şekilde geri kazanılmasını ve yönetilmesini sağlar. Nikkiso'nun yüksek basınçlı yakıt gazı pompası kızaklarıyla entegre edilen ortaklık, gemi sahiplerine güvenilirlik, dayanıklılık ve verimliliği koruyarak müşterilere pazarda rekabet avantajı sağlayarak gelişmiş performans sağlar.

“GTT ile ortaklığımız ve tamamlayıcı uzmanlığımız, her iki şirketin de LNG yakıtlı nakliye pazarındaki büyümesini ilerletiyor” dedi Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gases CEO'su Adrian Ridge"Bu güç, 10 konteyner gemisi için ilk büyük siparişle kanıtlandı ve gelecekte daha fazla ödül bekliyoruz."

GTT İcra Kurulu Başkanı Jean-Baptiste Choimet, şunları söyledi: “Nikkiso ekibine destekleri ve iş birlikleri için teşekkür etmek istiyorum. GTT'nin membran teknolojimiz aracılığıyla kaynama oranlarını azaltma konusundaki uzmanlığıyla, Recycool™ sistemi artık LNG yakıtlı gemilere kaynama yönetimi ve karbon ayak izlerini azaltma konusunda etkili çözümler sağlıyor. Recycool™'un önde gelen Ç ve Kore tersaneleri tarafından benimsenmesi, sektörün bu çözüme olan güvenini yansıtıyor.”

Bu ortaklığın değeri, yakın zamanda önde gelen bir nakliye operatöründen alınan bir ödül ve çeşitli gemi tipleri için müzakere edilen çok sayıda projeyle büyük gemi sahipleri tarafından zaten tanınmıştır.

Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu Hakkında
Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu, temiz enerji ve endüstriyel gaz pazarı segmentleri için kriyojenik ekipman, teknoloji ve uygulamaların önde gelen sağlayıcısıdır. Grup, 22 ülkede 1.700'den fazla kişiyi istihdam etmektedir ve ABD, Güney Kaliforniya'da bulunan ve 51Թ Co., Ltd.'nin (TSE: 6376) tamamen sahip olduğu bir yan kuruluş olan Cryogenic Industries, Inc. tarafından yönetilmektedir.

Medya bağlantısı:

pr@nikkisoceig.com